Dasar Privasi untuk AYA Network Berhad

Di Revolution, yang boleh diakses dari http://urtherevolution.com/, salah satu keutamaan kami adalah privasi pelawat kami. Dokumen Dasar Privasi ini mengandungi jenis maklumat yang dikumpulkan dan direkodkan oleh Revolution dan bagaimana kami menggunakannya.

Sekiranya anda mempunyai soalan tambahan atau memerlukan lebih maklumat mengenai Dasar Privasi kami, sila hubungi kami.

Dasar Privasi ini hanya tertakluk kepada aktiviti dalam talian kami dan sah untuk pengunjung laman web kami berkenaan dengan maklumat yang mereka kongsi dan / atau kumpulkan dalam Revolution. Dasar ini tidak berkaitan dengan maklumat yang dikumpulkan di luar talian atau melalui saluran selain laman web ini.

Persetujuan

Dengan menggunakan laman web kami, anda dengan ini bersetuju dengan Dasar Privasi kami dan bersetuju dengan syaratnya.

Maklumat yang dikumpulkan

Maklumat peribadi yang diminta untuk anda berikan, dan alasan mengapa anda diminta untuk memberikannya, akan dijelaskan kepada anda semasa kami meminta anda memberikan maklumat peribadi anda.

Sekiranya anda menghubungi kami terus, kami mungkin akan menerima maklumat tambahan mengenai anda seperti nama, alamat e-mel, nombor telefon, kandungan mesej dan / atau lampiran yang mungkin anda kirimkan kepada kami, dan maklumat lain yang mungkin anda pilih untuk bekalkan.

Semasa anda mendaftar untuk Akaun, kami mungkin meminta maklumat hubungan anda, termasuk nama, nama syarikat, alamat, alamat e-mel, dan nombor telefon.

Bagaimana kami menggunakan maklumat anda

Kami menggunakan maklumat yang kami kumpulkan dengan pelbagai cara, termasuk untuk:

  • Menyediakan, mengendalikan, dan menyelenggara laman web kami
  • Perbaiki, peribadikan, dan kembangkan laman web kami
  • Fahami dan selidiki bagaimana anda menggunakan laman web kami
  • Mengembangkan produk baru, perkhidmatan, ciri-ciri, dan fungsi.
  • Berkomunikasi dengan anda, baik secara langsung atau melalui salah satu rakan kongsi kami, termasuk untuk perkhidmatan pelanggan, untuk memberi anda kemas kini dan maklumat lain yang berkaitan dengan laman web, dan untuk tujuan pemasaran dan promosi
  • Hantarkan e-mel kepada anda
  • Cari dan mencegah penipuan

Fail Catatan

Revolution mengikuti prosedur piawaian menggunakan fail catatan. Fail-fail ini mencatat siapakah pelawat ketika mereka melayari laman web. Semua syarikat penempatan melakukan sebegini dan sebahagian daripadanya adalah untuk analisis perkhidmatan penempatan. Maklumat yang dikumpulkan oleh fail catatan merangkumi alamat protokol internet, jenis penyemak imbas, Penyedia Perkhidmatan Internet (ISP), cap tarikh dan waktu, halaman rujukan / keluar, dan mungkin jumlah klik. Ini tidak berkaitan dengan maklumat yang dapat dikenal pasti secara peribadi. Tujuan maklumat adalah untuk menganalisis tren, mentadbir laman web, mengesan pergerakan pengguna di laman web, dan mengumpulkan informasi demografi.

Kuki dan Suar Web

Seperti laman web lain, Revolution menggunakan kuki. Kuki ini digunakan untuk menyimpan maklumat termasuk pilihan kesukaan pengunjung, dan halaman di laman web yang dilayari atau dilawati oleh pengunjung. Maklumat tersebut digunakan untuk menyediakan pengalaman yang terbaik untuk pengguna dengan menyesuaikan kandungan halaman web kami berdasarkan jenis pelayar pengunjung dan / atau maklumat lain.

Untuk maklumat lanjut mengenai kuki, sila baca “Apa Itu Kuki” dari Persetujuan Kuki.

Dasar Privasi Pihak Ketiga

Dasar Privasi Revolution tidak berkaitan dengan pengiklan atau laman web lain. Oleh itu, kami menasihati anda untuk merujuk kepada Dasar Privasi pelayan iklan pihak ketiga ini untuk mendapatkan maklumat yang lebih terperinci. Ini mungkin merangkumi amalan dan arahan mereka tentang cara memilih keluar dari pilihan tertentu.

Anda boleh memilih untuk mematikan kuki melalui pilihan penyemak imbas individu anda. Untuk mengetahui maklumat yang lebih terperinci mengenai pengurusan kuki dengan penyemak imbas web tertentu, ia boleh didapati di laman web penyemak imbas masing-masing.

Maklumat Kanak-Kanak

Selain daripada itu, salah satu keutamaan kami adalah megukuhkan perlindungan untuk kanak-kanak semasa menggunakan internet. Kami mendorong ibu bapa dan penjaga untuk memerhatikan, mengambil bahagian dalam, dan / atau memantau dan membimbing aktiviti dalam talian mereka.

Revolution tidak mengumpulkan sebarang Maklumat Pengenalan Diri dari kanak-kanak di bawah usia 13 tahun. Sekiranya anda berfikir bahawa anak anda memberikan maklumat seperti ini di laman web kami, kami sangat menggalakkan anda untuk menghubungi kami dengan segera dan kami akan melakukan usaha terbaik kami untuk segera menghapuskan maklumat tersebut dari rekod kami.

 

*Sekiranya terdapat sebarang ketidakseragaman pada notis ini di antara versi Bahasa Inggeris dan Bahasa Malaysia, maka versi Bahasa Inggeris akan diguna pakai.